1. Djoser Rondreizen Egypte

Djoser organiseert groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden.
Je combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heb je veel individuele vrijheid.

Tijdens de rondreis door Egypte bezoek je de belangrijkste bezienswaardigheden van het land. Maak kennis met het oude Egypte door piramides, tempels en grafcomplexen in de omgeving van Caïro en Alexandrië te bezoeken. Je gaat op dagexcursie naar de Vallei der Koningen bij Luxor en de piramides van Memphis, Sakkara en Gizeh. Maar Egypte heeft meer: ontdek op rondreis ook de sfeervolle straatjes in de bazaar van Cairo, de dorpjes in de Nijlvallei, de eindeloze Arabische woestijn met haar oases en nomaden en de koraalriffen van de Rode Zee.
Tijdens de reis langs de Nijl zie je goed hoe het dagelijks leven aan de rivier er aan toe gaat. Gezellige soeks en boerendorpen laten je het hedendaagse Egypte kennen en je zult merken dat de bevolking zeer gastvrij is en graag een praatje maakt. Quseir, prachtig gelegen aan de Rode Zee, is dé plek om te relaxen. Het is een perfecte uitvalsbasis voor duik- en snorkelexcursies in de Rode Zee.

Djoser Reizen Egypte2. Koning Aap reizen Egypte


Van de grootste stad van Afrika tot de oase in de woestijn: wie in Egypte gaat rondreizen, bezoekt een fascinerend land met de mooiste historische bezienswaardigheden. Of het nu gaat om de wereldberoemde piramides, moskeeen, tempels of het graf van Toetankamon, het is allemaal even indrukwekkend. Behalve deze toeristische trekpleisters staat een vakantie in Egypte garant voor nog veel meer moois. Wat te denken van een tocht over de Nijl, een duik bij Dahab in de Rode Zee, een bezoek aan een van de vruchtbare oases of een ritje op een dromedaris? Tijdens Egypte reizen, maak je kennis met een van de oudste beschavingen ter wereld en een land vol natuurschoon.

Koning Aap organiseert Familiereis, groedsreizen en individuele reizen naar Egypte. Je reist in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding en er is veel ruimte voor individuele vrijheid. De liefde voor het reizen naar unieke bestemmingen, de persoonlijke aandacht voor onze reizigers en het op een verantwoorde manier omgaan met de wereld staan bij ons centraal. Met Koning Aap ga je echt op reis!

Koning Aap Egypte3. Riksja Travel Rondreizen EgypteRiksjaTravel Egypte4. Sawadee Rondreis Egypte

Al 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Sawadee combineert het gemak van een groepsreis met de vrijheid van individueel reizen. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Tijdens de reizen wordt verdergegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

De rondreis door Egypte is een zeer afwisselende reis voor diegenen die naast de bekende hoogtepunten kennis wil maken met het dagelijkse leven in Egypte. Je kunt de reis zo zwaar maken als je zelf wilt omdat vrijwel alle activiteiten optioneel zijn.


Sawadee Egypte5. Shoestring Reizen Egypte

Ben je op zoek naar een reis met afwisseling tussen cultuur en strand? Kies dan voor een rondreis door Egypte. Egypte is een boeiend land, met indrukwekkend bezienswaardigheden en een schitterende kust met prachtige zee. De piramides, moskeeen, tempels, het graf van Toetankamon: alles is even fascinerend.
Ontdek ook de kleurrijke onderwaterwereld van de Rode Zee. En de woestijnen en vruchtbare oases zullen onvergetelijke plaatjes opleveren. Kortom: een rondreis door Egypte is ontzettend veelzijdig.
Wil je met je familie op reis naar Egypte bezoek dan ook de website van onze zusterorganisatie Koning Aap


Shoestring Egypte6. SRC Reizen Egypte
SRC reizen Egypte7. Tui Reizen Egypte
Tui Rondreizen Egypte8. 333Travel Rondreizen Egypte


Een vakantie naar Egypte is vaak van kleins af aan al een droom voor velen. Om met eigen ogen echte mummies, piramides en tempels te zien, duizenden jaren geleden gebouwd door de farao's van het machtige Egyptische Rijk. Combineer dit met de heerlijke stranden langs de Rode Zee en je hebt een veelzijdige vakantie te pakken!

Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw unieke vakantie naar Egypte. Van een privéreis op maat of een familiereis tot een zonnige strandvakantie, Egypte heeft het allemaal!

333Travel Reis Egypte